Urmărește-ne în Social Media

electronica

Otherside

Otherside

Otherside  lansează primul album în cadrul unui concert pe care îl va susţine în clubul Control, pe 9 februarie. Vom reveni în curând cu mai multe detalii.

Proiectul Otherside a fost înfiinţat la începutul anului 2015, iar primul single lansat a fost “Running High”. Piesa “Neverending”, care poartă şi numele albumului, este cea de-a doua lansată.

 

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 ianuarie 2016. Ref #86296

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.