Urmărește-ne în Social Media

blues, jazz

Othello Trio

Poster eveniment Othello Trio

Othello Trio va susține un concert la Ingineri Bistro pe 26 mai 2022. În cadrul evenimentului, trupa va lansa albumul "Piano Blues made in România".

Bilete concert Othello Trio la Ingineri Bistro

  • Acces General - 42,38 lei

*albumul poate fi achiziționat la lansare

"Piano blues made in Romania", proiect muzical al Othello Trio, promovează pianul în blues și marii pianiști din istoria acestui gen muzical. Proiectul reprezintă, de asemenea, creația originală a muzicianului Florentin Milcof, aka Othello.

Othello Trio este un produs muzical unic pe piața românească, fondat în 2017 de Florentin Milcof, pianistul și vocalistul trio-ului. Daniel Croitoru la tobe și Adi Chepa la bas sunt muzicieni cu experiență care vin să întregească un spectacol de calitate.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 mai 2022. Ref #147306

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.