Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Oscar and the Wolf

Poster eveniment Oscar and the Wolf

UPDATE: Concertul a fost ANULAT!

Artistul belgian Max Colombie, cunoscut sub numele de scenă Oscar and the Wolf, revine în România cu un concert ce va avea loc în Quantic pe 5 aprilie 2022. Până în prezent, muzicianul a lansat numeroase single-uri de succes și două albume de studio. Cel de-al treilea material se numește "The Shimmer", urmând să fie lansat în octombrie 2021.

Bilete concert Oscar and the Wolf la Quantic

  • Earlybird (primele 200 de bilete) - 79 lei
  • Presale - 99 lei
  • La intrare - 120 lei

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.
*Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Oscar and The Wolf este pseudonimul artistului Max Colombie, care și-a început cariera pe scena muzicală din Belgia de mai bine de 10 ani, iar activitatea sa a variat de-a lungul carierei sale de la indie folk la dream pop și pop electronic.

Cântărețul a devenit cunoscut prima dată în 2013 cu single-ul "Orange Sky" pentru stilul său unic, ce îmbină elemente de indie, baroque pop și muzică electronică.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 martie 2022. Ref #142448

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.