Urmărește-ne în Social Media

rock

Orkid / Gunshee / Greetings Sugar

Poster eveniment Orkid / Gunshee / Greetings Sugar

Trupele Orkid, Gunshee și Greetings Sugar vor concerta la Quantic pe 29 mai 2022. Ești invitat să te bucuri de o seară plină de muzică de calitate.

Bilete concert Orkid / Gunshee / Greetings Sugar la Quantic

  • Presale - 40 lei
  • În ziua evenimentului - 50 lei

Info acces:

  • Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Organizatorii recomandă părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.
  • Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiți de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
  • Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
  • Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
  • În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
  • Organizatorii nu recomandă participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșării crizelor de epilepsie.

Având influențe diverse, de la punk și garage la post-metal, de la indie și blues la math, prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP - "Standing Still in the Dark" - în octombrie 2016, urmat de single-ul "Beasts Apart" în decembrie 2017, apoi de EP-ul "Suruaika" în aprilie 2018. La sfârșitul lui 2018, single-ul "Daily Extinction" marchează prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio.

În martie 2020, apare EP-ul "Deraiat", primul lor material în limba română și totodată produsul care cimentează relația pe care trio-ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid găsindu-și mood-ul și sound-ul ideal în această formulă de studio.

Gunshee și-a început activitatea concertistică în 2019 (deși bazele proiectului au fost puse încă din 2015). Muzica lor se încadrează în zona de rock progresiv instrumental, cu elemente experimentale, stoner, punk, printre altele. Pe data de 15 iulie 2021, trupa a lansat primul album, cu numele de "Friends Through Here", care conține piese înregistrate în studio, dar și o varianta live a piesei Thomas, înregistrată în Club Quantic în 2019. Recent, trupa a câștigat Marele Premiu și Premiul UndergroundMusic pentru originalitate în cadrul festivalului concurs Posada Rock 2021.

Greetings Sugar, proiectul post-punk-indie-disco-trash fondat de Ștefan Eremia și Gabriel Kirmaer, revine după o pauză de doi ani și jumătate cu un Electro Set în formula de duo.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 mai 2022. Ref #147027

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.