Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Orkid - lansare single la Club Control

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: vineri, 27 martie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
Club Control,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Concertul Orkid din Club Control a fost ANULAT!

Orkid revine la formula de quartet și lansează prima piesă în română. Pe 27 martie, în Club Control, trupa va lansa primul dintre cele patru single-uri care vor face parte din albumul "Deraiat", avându-l ca producător pe Adrian Despot și programat să apară în octombrie 2020.

Bilete concert Orkid în Club Control

  • Presale - 25 lei

Având influențe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar la muzică academică, Orkid și-au lansat primul album, "Standing Still in the Dark", în octombrie 2016. Acesta a fost urmat de single-ul "Beasts Apart", în decembrie 2017, și de EP-ul "Suruaika" (coloana sonoră a scurt-metrajului de animație omonim) în aprilie 2018.

"Daily Extinction", lansat în noiembrie 2018, a marcat începutul colaborării cu Adrian Despot și Sorin Pupe Tănase la VdV Music Studio, care continuă pe toată perioada producției albumului "Deraiat" și despre care trupa spune că vrea să continue la nesfârșit.

Pentru că Vlad este scenarist, regizor și producător de film, iar Radu și Luiz sunt animatori și artiști grafici, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.
Orkid înseamnă Vlad Ilicevici (chitară, synth-uri, voce, concept), Radu Pop (tobe, synth-uri, art direction), George Fratica (bass) și Luiz Stockler (chitare, synth-uri, harmonica).

Vezi mai multe știri și materiale despre Orkid

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE