Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Orkid - lansare single la Club Control

Raportează erori

ACEST EVENIMENT A FOST ANULAT

Data: vineri, 27 martie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
Club Control,
București 27444
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

UPDATE: Concertul Orkid din Club Control a fost ANULAT!

Orkid revine la formula de quartet și lansează prima piesă în română. Pe 27 martie, în Club Control, trupa va lansa primul dintre cele patru single-uri care vor face parte din albumul "Deraiat", avându-l ca producător pe Adrian Despot și programat să apară în octombrie 2020.

Bilete concert Orkid în Club Control

  • Presale - 25 lei

Având influențe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar la muzică academică, Orkid și-au lansat primul album, "Standing Still in the Dark", în octombrie 2016. Acesta a fost urmat de single-ul "Beasts Apart", în decembrie 2017, și de EP-ul "Suruaika" (coloana sonoră a scurt-metrajului de animație omonim) în aprilie 2018.

"Daily Extinction", lansat în noiembrie 2018, a marcat începutul colaborării cu Adrian Despot și Sorin Pupe Tănase la VdV Music Studio, care continuă pe toată perioada producției albumului "Deraiat" și despre care trupa spune că vrea să continue la nesfârșit.

Pentru că Vlad este scenarist, regizor și producător de film, iar Radu și Luiz sunt animatori și artiști grafici, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.
Orkid înseamnă Vlad Ilicevici (chitară, synth-uri, voce, concept), Radu Pop (tobe, synth-uri, art direction), George Fratica (bass) și Luiz Stockler (chitare, synth-uri, harmonica).

Vezi mai multe știri și materiale despre Orkid

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE