Urmărește-ne în Social Media

blues, rock

Orkid - lansare single

Poster eveniment Orkid - lansare single
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  vineri, 27 martie 2020
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Club Control,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial

UPDATE: Concertul Orkid din Club Control a fost ANULAT!

Orkid revine la formula de quartet și lansează prima piesă în română. Pe 27 martie, în Club Control, trupa va lansa primul dintre cele patru single-uri care vor face parte din albumul "Deraiat", avându-l ca producător pe Adrian Despot și programat să apară în octombrie 2020.

Bilete concert Orkid în Club Control

 • Presale - 25 lei

Având influențe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar la muzică academică, Orkid și-au lansat primul album, "Standing Still in the Dark", în octombrie 2016. Acesta a fost urmat de single-ul "Beasts Apart", în decembrie 2017, și de EP-ul "Suruaika" (coloana sonoră a scurt-metrajului de animație omonim) în aprilie 2018.

"Daily Extinction", lansat în noiembrie 2018, a marcat începutul colaborării cu Adrian Despot și Sorin Pupe Tănase la VdV Music Studio, care continuă pe toată perioada producției albumului "Deraiat" și despre care trupa spune că vrea să continue la nesfârșit.

Pentru că Vlad este scenarist, regizor și producător de film, iar Radu și Luiz sunt animatori și artiști grafici, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.
Orkid înseamnă Vlad Ilicevici (chitară, synth-uri, voce, concept), Radu Pop (tobe, synth-uri, art direction), George Fratica (bass) și Luiz Stockler (chitare, synth-uri, harmonica).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2020. Ref #131393

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.