Urmărește-ne în Social Media

blues, rock

Orkid

Poster eveniment Orkid

Pe 8 august, Orkid va lansa EP-ul "Deraiat" în cadrul unui concert ce va avea loc la Arena Tei din București. Evenimentul se desfășoară în aer liber și respecta toate normele în vigoare referitoare la distanțarea socială.

Bilete concert Orkid la Arena Tei

 • 200 lei - VIP (pachetul include nachos și o băutura, 4 locuri VIP cu măsuță)
 • 80 lei - Categoria 1 Bilet - 2 persoane
 • 120 lei - Categoria 1 Bilet - 3 persoane
 • 160 lei - Categoria 1 Bilet - 4 persoane
 • 30 lei - Bilet Categoria 2 - Biletul este individual

Reguli de acces:

 • La intrare, sunteți rugați să prezentați biletul/biletele primite/achiziționate pe e-mail pentru a fi scanate.
 • Accesul publicului este permis numai în condițiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea access în zona de eveniment.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura măsurată la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului), sau care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
 • Spectatorii vor urma traseul desemnat special către locurile procurate, respectând indicațiile organizatorului.
 • În toate zonele de așteptare participanții vor păstra distanța de minimum 1,5m.
 • Purtarea măștii (medicală sau non medicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului.
 • Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul și trebuie folosită cu precădere în zonele de interacțiune de tip food & drinks, toalete, alți comercianți prezenți în locație.

EP-ul "Deraiat" este primul lor material în limba română și produsul care cimentează relația pe care quartet-ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid mood-ul și sound-ul ideal alături de cei doi.

Având influențe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP -  "Standing Still in the Dark"  - în octombrie 2016, urmat de single-ul "Beasts Apart" în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) "Suruaika" în aprilie 2018. Ultimul lor single, "Daily Extinction", a fost înregistrat avându-l ca producător pe Adrian Despot, la VdV Music Studio, a fost lansat pe 30 noiembrie 2018 și a fost urmat de mini-turneu "The Extinction Trip".

Pentru că cei doi fondatori ai grupului vin din zona producțiilor vizuale - Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu – animator și artist grafic – Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 iulie 2020. Ref #134213

Te-ar putea interesa următoarele

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.