Urmărește-ne în Social Media

electronica, folk, rap, rock, world music

Open Camp Vaslui

Poster eveniment Open Camp Vaslui

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului Open Camp Vaslui se va desfăşura în perioada 5-7 august 2016, la poligonul de tir din pădurea Paiu, Vaslui.

La Open Camp Vaslui vor concerta Șuie Paparude, Dirty Shirt, CIA, Fără Zahăr, Ţapinarii, H8, Nişte Băieţi, E-an-na, Trupa Over, Subasediu şi Aftimescu.

Pe lângă concerte, vor avea loc şi alte proiecte şi activităţi. Se vor organiza un tur ciclist (detalii pe eveniment), acţiuni de ecologizare, jocuri de tabără, ateliere creative pentru copii şi adulţi, proiecţii de film şi piese de teatru. Alte activităţi ar fi: antrenamente de arte marţiale în aer liber, trekking traseu forestier, zonă de târg şi expoziţie, paintball, airsoft şi altele. De asemenea va fi amenajată o zonă de relaxare şi citit, cu umbrare şi hamace.

Pentru campare nu se percepe taxă.

Bilete Festival Open Camp Vaslui 2016

  • 40 de lei

Locul de desfăşurare al evenimentului este unul perfect, o poieniţă în mijlocul padurii, o oază excelentă de răcoare pe timpul verii. Distanţa faţă de oraş este de doar 2,5 kilometri, accesul putându-se face atât pe jos, cât şi cu maşina, bicicleta sau taxi. O cursă de taxi din centrul oraşului până la Open Camp costă în jur de 15 lei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 iunie 2016. Ref #91017

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.