Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Omnium Gatherum / Heidra / L.O.S.T. la Rockstadt

Raportează erori Data: duminică, 6 octombrie 2019Ora de incepere: 18:00 Loc:
Rockstadt,
Brașov
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Omnium Gatherum va susține un concert la Rockstadt pe 6 octombrie 2019. Evenimentul face parte din turneul "The Burning Cold Continues ...". În deschidere vor cânta Heidra și L.O.S.T.

Bilete concert Omnium Gatherum / Heidra / L.O.S.T.

  • Earlybird - 30 lei

Omnium Gatherum s-a format în 1996 și a ieșit în evidență pe scena europeană de metal, cu o serie de demo-uri apreciate. Cu un sunet care a amestecat brutalitatea scandinavă a death metal-ului cu multă melodie și armonie, albumul de debut al trupei, "Spirits & August Light", a fost lansat în 2003, și a primit recenzii pozitive numeroase întreaga Europă. Finlandezii au continuat drumul în următorii ani, lansând o serie de albume care au explorat în continuare lumea unică compozițională a lui Markus Vanhala.

Începând cu anul 2004 și până în 2013, Omnium Gatherum a câștigat inerție și legiuni de noi fani, cu fiecare pas creativ și fiecare campanie succesivă de concerte. În 2015, Omnium Gatherum a lansat cel de-al șaptelea album, "Gray Heavens " fiind atât cea mai mare înregistrare până în prezent, cât și cea mai îndrăzneață expansiune a sunetului trupei. De la lansare, albumul i-a propulsat pe Vanhala și colegii săi - Joonas Koto (chitară), Jukka Pelkonen (voce), Erkki Silvennoinen (bass) și Aapo Koivisto (claviaturi) - în întreaga lume, cu spectacole în Europa, Asia și America de Nord.

Heidra este o trupă de metal din Copenhaga, care cântă un amestec de metal melodic, black și power cu subtilități tematice folclorice, coruri puternice și growluri brutale. Heidra are o experiență mare în scena de folclor / metal din Danemarca, cu o bază de fani stabilă și în continuă creștere.

Având o experiență îndelungată pe scena românească, formația L.O.S.T. a luat ființă în martie 2004. Trupa se poate lăuda cu numeroase concerte live foarte reușite și un nucleu de fani devotați, în continuă creștere. L.O.S.T. a cântat împreună cu trupe de renume internațional, printre care se numără Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall sau Moonspell.

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE