Urmărește-ne în Social Media

Omara Portuondo și Orchestra Buena Vista Social Club

Omara Portundo- afis concertOmara Portuondo, legenda muzicii cubaneze revine în România pe 30 iulie pentru un concert extraordinar alături de Orchestra Buena Vista Social Club. Evenimentul este susţinut de TM LIVE şi va avea loc la Teatrul de Vară din Herăstrău, Bucureşti.

Omara Portuondo, supranumită Edith Piaf a Cubei, a debutat pe scenă în 1950 ca membră a trupei de dansatori ai clubului Tropicana, iar trei ani mai târziu ca membră în Cuarteto da€™Aida a gustat pentru prima dată succesul internaţional.

După 15 ani, Omara se dedică unei cariere solo ce-i va aduce recunoaşterea pe întreg mapamondul graţie albumului "Black Magic" (1959).

În cei peste 60 de ani de carieră muzicală, artista a colaborat cu nume mari ale genului, printre care: Piñeiro, Orquesta Anacaona, Orquesta Aragón, Adalberto Álvarez, Los Van Van sau Nat King Cole.

La Bucureşti, Omara va concerta alături de 14 instrumentişti cubanezi, şi va împărţi scena cu Havana Latin Band, Brazilian Girls, DJ Bidi, Tropical Dance Crew şi MC Wilmark.

Biletele pentru acest spectacol se găsesc în: French Bakery Lipscani (Str. Smârdan Nr. 13), Staţia de Metrou Unirii 1 şi Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16) la preţuri cuprinse între 70 şi 140 lei.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2012. Ref #27491

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.