Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

om la lună

Poster eveniment om la lună

om la lună lansează "Echilibru", cel de-al treilea album de studio din istoria trupei, și pornește într-un turneu de promovare prin țară pentru a-l prezenta publicului. Pe 2 iulie, trupa om la lună ajunge în Oradea, la Moszkva Café.

Bilete concert om la lună la Oradea

  • Presale - 60 lei
  • În ziua evenimentului - 70 lei

*copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

"Echilibru" conține zece cântece și este compus în toamna anului 2021, în perioada în care membrii trupei au locuit împreună la Soveja, un sat de la poalele Munților Vrancei.

Albumul aduce o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. De pe acest album, trupa a lansat deja primele trei single-uri: "La capăt de linie", "Spre înălțime" și "Supranatural".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 mai 2022. Ref #147411

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.