Urmărește-ne în Social Media

rock

om la lună - lansare album

Poster eveniment om la lună - lansare album

Pe 3 iulie, om la lună va susține un concert la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu" din București. Evenimentul marchează lansarea albumului "În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz".

Bilete concert om la lună - lansare album

 • Presale 1 - 60 lei
 • Presale 2 - 80 lei
 • În ziua evenimentului - 100 lei

Reguli de acces:

 • Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).
 • Accesul copiilor cu vârsta până în 11 ani este gratuit și nu este necesară dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV sau TEST ANTIGEN RAPID NEGATIV pentru ei.

"În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz" este manifestul om la lună transpus în albumul de debut și este încheierea unui ciclu pe care mai întâi Doru Pușcașu, cu proiectul său solo, și apoi om la lună – trupa, l-au parcurs în ultimii trei ani. Este strigătul de ajutor. dar și de mare bucurie al fiecăruia dintre noi și gândul salvator că nu suntem singuri și că nu va rămâne nimeni în urmă.

"Pentru mine om la lună a fost un colac de salvare. A fost inițial strigătul meu și apoi a devenit și strigătul altora. E lucrul care ne leagă definitiv pe unii de alții și vorbește sincer despre tot ceea ce simțim și trăim ca oameni moderni ce suntem: părinți, copii, iubiți, prieteni, fericiți sau nefericiți, plini de frici și incertitudini, mereu în căutarea liniștii și a tihnei, trăind în cicluri de salvatori și salvați, de la caz la caz. Iar <<În caz de om la lună>> e o promisiune pe care ne-o facem unii altora. Că nu suntem singurii așa și că vom fi mereu acolo unii pentru alții", a spus Doru Pușcașu.

Lansarea albumului va fi urmată de un turneu ce va debuta în București, continuând cu o serie de concerte la Iași, Timișoara, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și Craiova, trupa fiind deja confirmată și la numeroase festivaluri din vara aceasta.

Tracklist "În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz"

 1. Timp pentru noi
 2. Valurile
 3. Liniștea
 4. Distanță de siguranță
 5. Postumul stâng
 6. Postumul drept
 7. Labirint
 8. Pace
 9. Aripi de liliac
 10. Războiul cu lumea
 11. Ce surpriză să te-ntâlnesc
 12. Visători
 13. Cute
 14. Luna ta

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 iunie 2021. Ref #140255

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.