Urmărește-ne în Social Media

rock, pop

om la lună

Poster eveniment om la lună

Trupa om la lună va susține un concert la Harward Pub din Cluj-Napoca pe 23 ianuarie 2022. Evenimentul va fi organizat urmând toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfășurării lui, fiind permis accesul unui număr limitat de participanți.

Bilete concert om la lună la Hardward Pub

  • Presale - 70 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

Reguli de acces:

  • Concertul este destinat EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
  • Ești rugat să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
  • Ești rugat să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Ești rugat să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
  • Organizatorii au limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât participanții să fie confortabili în spațiul destinat concertului. Aceștia vând mai puține bilete decât le permite capacitatea, însă te roagă să respecți criteriile de distanțare impuse de lege.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

om la lună este o trupă formată din Doru Pușcașu, Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, a început ca proiect solo a lui Doru Pușcașu, în 2018, transformându-se în full band în toamna lui 2019. Trupa a crescut în cei trei ani de existență cu fiecare episod de muzică și poezie, devenind foarte iubită de public pentru mesajul autentic și pentru prestațiile live extrem de intense.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a înregistrat "Dans", EP-ul de debut, compus de membrii trupei în cele 15 zile în care au locuit împreună.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet - "În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz", material pe care trupa l-a prezentat publicului printr-un turneu de promovare, cu concerte la București, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 ianuarie 2022. Ref #144391

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.