Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

om la lună

Poster eveniment om la lună

om la lună revine în Club Control cu un concert ce va avea loc pe 14 septembrie. În cadrul evenimentului, trupa lansează "Marele Gutui", cântec de pe noul album "Echilibru". După o vară plină de concerte, în care trupa a lansat cel de-al treilea album, a susținut un turneu de promovare și a fost prezentă la numeroase festivaluri, om la lună revine cu un nou single însoțit de un videoclip.

Bilete concert om la lună în Control

  • Presale - 70 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

"<<Marele Gutui>> ne-a fost imn vara aceasta și ne-a legat și mai tare pe unii de alții. A fost strigătul nostru cu care am încheiat concertele și pe care oamenii l-au dus cu ei mai departe și este cântecul în care ne-am pus toată energia și toată bucuria noilor descoperiri din ultimii ani" - Doru Pușcașu.

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul "Dans", pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet - "În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz" - un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, a avut numeroase concerte în țară și a participat la festivaluri ca Electric Castle, Flight Festival sau Vadoo Fest.

La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material - "Echilibru".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 septembrie 2022. Ref #150004

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.