Urmărește-ne în Social Media

rock

om la lună

Poster eveniment om la lună

Pe 11 mai, om la lună revine în Club Control cu un nou concert. Trupa va prezenta cel de-al doilea cântec de pe viitorul album, însoțit de un videoclip pe care publicul participant îl va vedea în premieră la concert.

Bilete concert om la lună în Control

  • Acces General - 80 lei

Info acces:

  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

"<<Spre înălțime>> este un cântec despre zboruri mari și mici, despre urcat spre înalt și despre căzut de sus, e un cântec prețios ca o povață transmisă cu multă dragoste din generație în generație, ca o datorie pe care fiecare dintre noi o are în viață - să își deschidă aripile și să caute înaltul, indiferent de preț și consecințe.

Zborul are pentru fiecare dintre noi o semnificație puternică. Poate să însemne să îți urmezi visul, cu curaj și uneori cu nesăbuință, poate să însemne nesupunere sau chiar sfidare, poate să însemne frică de nereușită și de căzutul cu aripile frânte, dar poate să fie și un salt de încredere, uneori în gol, care să ne ducă de fapt și mai sus decât eram. Fiecare are zborul lui", a declarat om la lună despre noua piesă.

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul "Dans", pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet - "În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz" - un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, a avut numeroase concerte în țară și a participat la festivaluri ca Electric Castle, Flight Festival sau Vadoo Fest.

La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material pe care îl vor lansa în iunie 2022. De pe acest album, trupa a lansat primul single "La capăt de linie" ce aduce o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 mai 2022. Ref #146633

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.