Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

om la lună

Poster eveniment om la lună

Pe 2 aprilie, în Club Control, trupa om la lună va prezenta publicului primul cântec de pe cel de-al treilea album, care va fi lansat la începutul verii. În cadrul concertului de lansare, fanii vor avea ocazia să vadă în premieră și videoclipul cântecului.

Bilete concert om la lună în Control

  • Presale - 70 lei
  • Preț întreg - 80 lei

"La capăt de linie" este primul cântec de pe viitorul album, compus de om la lună în perioada octombrie-noiembrie 2021, într-un sat de la poalele Munților Vrancei, când membrii trupei au locuit împreună, complet izolați de lume.

Trupa deschide o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor muzicale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 martie 2022. Ref #145685

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.