Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Old Blacks Rock & More Festival 2020 la FamilyFest Island (București)

Old Blacks Rock & More Festival 2020 Raportează erori Data: sâmbătă, 3 octombrie 2020- duminică, 4 octombrie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc: Organizator: Sprint Music Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Cea de-a treia ediție Old Blacks Rock & More Festival va avea loc în perioada 3-4 octombrie la FamilyFest Island. Ești invitat la cea mai tare petrecere live din capitală, împreună cu prietenii tai, să-i vezi pe HVNDS, Trupa Zero, Emeric Imre și Magda Puskas.

Bilete Old Blacks Rock & More Festival 2020

Abonamente:

 • 190,71 lei - Cerc VIP
 • 148,33 lei - Cerc Acces General

Bilete pe zi:

 • 158,93 lei - Fanul Înrăit Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
 • 116,55 lei - VIP Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
 • 84,76 lei - Acces General Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
 • 52,98 lei - Acces General Cerc - Valabil pentru 2 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 2 persoane. Prețul este per cerc)
 • 26,49 lei - Acces General - Bilet individual valabil pentru 1 pers (bilete la tariful pentru o persoană, puteți găsi și la intrare, în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile)

Program Old Blacks Rock & More Festival 2020

Sâmbătă, 3 octombrie:

 • HVNDS
 • Trupa Zero

Duminică, 4 octombrie:

 • Emeric Imre
 • Magda Puskas

Old Blacks Rock & More Festival s-a bucurat de o primire excelentă din partea publicului încă de la prima ediție, promovând diferite stiluri de rock, cu cele mai diverse sound-uri electro, funk, hip-hop si anul acesta vine și cu o seară specială de muzică folk, atingând astfel un public diversificat, cu vârste și preferințe de toate felurile.

Pregătește-te să evadezi în aer liber, într-o experiență de festival cu prieteni mulți, muzică bună si amintiri frumoase retrăite alături de trupele tale de suflet, dar și cu mintea deschisă pentru proiecte muzicale noi, care vor fi adevărate repere pentru generațiile viitoare.

Vezi mai multe știri și materiale despre Emeric ImreTrupa Zero

Calendar concerte

<< feb. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE