Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Old Blacks Rock & More Festival 2020 la FamilyFest Island (București)

Raportează erori Data: sâmbătă, 3 octombrie 2020- duminică, 4 octombrie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc: Organizator: Sprint Music Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Cea de-a treia ediție Old Blacks Rock & More Festival va avea loc în perioada 3-4 octombrie la FamilyFest Island. Ești invitat la cea mai tare petrecere live din capitală, împreună cu prietenii tai, să-i vezi pe HVNDS, Trupa Zero, Emeric Imre și Magda Puskas.

Bilete Old Blacks Rock & More Festival 2020

Abonamente:

 • 190,71 lei - Cerc VIP
 • 148,33 lei - Cerc Acces General

Bilete pe zi:

 • 158,93 lei - Fanul Înrăit Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
 • 116,55 lei - VIP Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
 • 84,76 lei - Acces General Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
 • 52,98 lei - Acces General Cerc - Valabil pentru 2 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 2 persoane. Prețul este per cerc)
 • 26,49 lei - Acces General - Bilet individual valabil pentru 1 pers (bilete la tariful pentru o persoană, puteți găsi și la intrare, în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile)

Program Old Blacks Rock & More Festival 2020

Sâmbătă, 3 octombrie:

 • HVNDS
 • Trupa Zero

Duminică, 4 octombrie:

 • Emeric Imre
 • Magda Puskas

Old Blacks Rock & More Festival s-a bucurat de o primire excelentă din partea publicului încă de la prima ediție, promovând diferite stiluri de rock, cu cele mai diverse sound-uri electro, funk, hip-hop si anul acesta vine și cu o seară specială de muzică folk, atingând astfel un public diversificat, cu vârste și preferințe de toate felurile.

Pregătește-te să evadezi în aer liber, într-o experiență de festival cu prieteni mulți, muzică bună si amintiri frumoase retrăite alături de trupele tale de suflet, dar și cu mintea deschisă pentru proiecte muzicale noi, care vor fi adevărate repere pentru generațiile viitoare.

Vezi mai multe știri și materiale despre Emeric ImreTrupa Zero

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE