Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Old Blacks Rock & More Festival la Arenele Romane

Raportează erori Data: vineri, 25 mai 2018Ora de incepere: 18:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: Sprint Media

Old Blacks Music & More Festival îi așteaptă pe iubitorii de rock la Arenele Romane pe 25 mai 2018. Old Blacks Music & More Festival reunește cele mai promițătoare nume din scena romanească de astăzi, cu legendele rock cu care ai crescut. Printre trupele anunțate până acum se numără IederaVița de Vie, Subcarpați, Trupa Zero, Trooper și IRIS. Gramofone, Kunnstra și White Ash vor cânta în deschiderea festivalului.

Bilete Old Blacks Music & More Festival la Arenele Romane

 • Acces General - 65 lei
 • Golden Circle - 120 lei
 • La intrare: Acces General - 99 lei / Golden Circle - 150 lei

Programul Old Blacks Rock & More Festival

 • 16:00 - Acces Public
 • 18:00 - Kunnstra, White Ash, Gramofone
 • 19:00 - Trooper
 • 20:00 - Iedera & Trupa Zero
 • 21:00 - Viţa de Vie
 • 22:00 - Iris
 • 23:00 - Subcarpaţi

REGULI DE ACCES

Accesul publicului în Arenele Romane se face prin intrarea din parcul Carol, începând cu ora 16:00,  urmând ca prima trupă să urce pe scenă de la ora 18:00.

Organizatorii roagă spectatorii să nu vină cu următoarele obiecte, accesul cu oricare dintre acestea fiind interzis:

- sticle sau pet-uri, mâncare sau băuturi de orice fel,
- arme albe sau de foc, materiale pirotehnice şi alte obiecte periculoase,
- umbrele (în cazul în care se anunţă ploaie, vă rugăm să veniţi cu pelerine),

- aparate foto sau de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale

În incinta Arenelor Romane, organizatorii pun la dispoziţia publicului diverse sortimente de băuturi şi mâncare, contra cost. Vânzarea acestora se face pe bază de jetoane, care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul în spaţiul evenimentului este permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, este interzisă. Persoanele care doresc să iasă din zona de eveniment şi să intre din nou vor trebui să-şi cumpere alte bilete. Accesul publicului cu bilete în zona Golden Circle va fi reglementat prin brăţări. Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii, acestea nefiind numerotate.

Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet şi doar dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Copiii cu vârsta sub 6 ani au acces gratuit şi trebuie, de asemenea, să fie însoţiţi de un adult, posesor al unui bilet valid.

Este interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor sau vănzarea/cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii işi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi pot confisca invitaţiile/biletele aflate în posesia acestora. Recomandăm achiziţionarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Despre trupele participante

După nominalizarea Best Rock Act de la primele premii MTV România, Iedera revine în cadrul festivalului Old Blacks și lucrează la cel de-al doilea material discografic. Primul single extras de pe viitorul album Iedera se numește "Trubadur (Montagne Russe)".

Vița de Vie este o formație ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Creată în 1996, ea s-a impus pe piața de muzică rock românească ca un nume reprezentativ, și este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape). Discografia Vița de Vie numără până în prezent nouă albume în cei 21 de ani de activitate: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010), "Acustic" (2013), "Șase (+)" (2016).

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Trupa Zero, înființată în 2006, este compusă din: Laur - voce, Papu - chitară, Vlad – bas și Alex - tobe. Formația a ajuns în finala națională a concursului Eurovision din 2008 cu piesa "Come this way", compusă de Marius Moga. Un an mai târziu, piesa "Sunny Days" a ajuns în finala aceleiași competiții, unde a ocupat locul 4. Imediat după lansarea videoclipului "Sunny Days", trupa și-a lansat și albumul de debut, cu același nume. În 2010, trupa a participat din nou la Eurovision, cu "Lay Me Down".

În cei peste 22 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP.

IRIS este unul dintre cele mai iubite grupuri de muzică rock din România care, în cei peste 40 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. Cu numeroase materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS continuă să scrie pagini din istoria rock-ului românesc.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre GramofoneIrisSubcarpatiTrooperTrupa ZeroVita de Vie
Urmărește-ne pe

Calendar concerte

<< feb. 2019 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE