Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Of, inimioară! (Ștefan von Korch, Fang Shuang)

Poster eveniment Of, inimioară! (Ștefan von Korch, Fang Shuang)

Concertul "Of, inimioară" îi aduce împreună pe scena Sălii Dalles pe tenorul Ștefan von Korch, baritonul Fang Shuang şi pianistul Alexandru Burcă pe 17 iulie 2024.

Bilete concert Of, inimioară! (Ștefan von Korch, Fang Shuang)

  • Categoria 1 - 100 lei
  • Categoria 2 - 80 lei
  • Categoria 3 - 50 lei

Tenorul de origine slovaco-germană Ştefan von Korch şi baritonul Fang Shuang, originar din China, acompaniaţi de pianistul Alexandru Burcă, se vor întrece în măiestria de a pune în lumină inestimabile bijuterii ale universului muzical românesc, într-un spectacol deosebit. Duioasa romanţă "Of inimioară", şlagăre ce au trecut proba timpului, cum este "Copacul", dar şi arii din operete româneşti ca îndrăgita "Bagă Doamne luna-n nor" de Tiberiu Brediceanu sau lieduri memorabile ce fac inimile să tresalte prin frumuseţe şi sensibilitate se vor număra printre piesele de rezistenţă ale acestui recital.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 mai 2024. Ref #159401

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.