Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Obscura la Quantic Club

Raportează erori Data: vineri, 21 februarie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Quantic Club,
București
Organizator: Metalhead Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Obscura revine la București pe 21 februarie în Club Quantic. În deschidere vor cânta God Dethroned, Fractal Universe și Thulcandra.

Bilete concert Obscura în Club Quantic

  • Presale - 79 lei

Obscura este un nume cunoscut deja pe scena death metalului progresiv. Din 2002 până în prezent, formația germană a lansat cinci materiale de studio. Trupa este cunoscută pentru pasajele muzicale complexe. Formația a atras atenția destul de repede, la doar patru ani de la înființare plecând în turneu alături de Suffocation prin Europa. Au urmat apoi concerte susținute în Statele Unite și în Asia alături de Nile și Triptykon, dar și prezențe pe scenele principalelor festivaluri din Europa.

God Dethroned vine din Olanda, fiind una dintre primele trupe de metal extrem din această țară. Formația a luat naștere în 1991 și a activat cu mici întreruperi până în prezent. Are la activ 10 albume în care tratează teme specifice black și death metalului. De-a lungul timpului au avut turnee alături de nume importante ale scenei black metal precum Marduk, Immortal, Deicide sau Impaled Nazarene.

Thulcandra vine din Germania și abordează un melodic black metal cu influențe de death metal pe alocuri. Numele formației vine de la demo-ul eponim lansat de Darkthrone în 1989. Până în prezent a lansat trei albume și un EP bine primite atât de public, cât și de presa de specialitate. De-a lungul timpului au împărțit scena cu formații precum Triptykon, Taake, Testament, sau Venom. De asemenea, au participat atât la festivaluri de underground, dedicate stilurilor extreme, dar au urcat și pe scena marilor festivaluri precum Maryland Deathfest sau Ragnarok Festival.

Fractal Universe vin din Franța și abordează un death metal progresiv. Înființată în 2013, formația a lansat doua albume de studio, cel mai recent, "Rhizomes of Insanity" fiind scos anul acesta. Temele lirice abordate de Fractal Universe sunt de natură filosofică de cele mai multe ori.

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE