Urmărește-ne în Social Media

rock

Obscura

Poster eveniment Obscura

Obscura revine la București pe 21 februarie în Club Quantic. În deschidere vor cânta God Dethroned, Fractal Universe și Thulcandra.

Bilete concert Obscura în Club Quantic

  • Presale - 79 lei

Obscura este un nume cunoscut deja pe scena death metalului progresiv. Din 2002 până în prezent, formația germană a lansat cinci materiale de studio. Trupa este cunoscută pentru pasajele muzicale complexe. Formația a atras atenția destul de repede, la doar patru ani de la înființare plecând în turneu alături de Suffocation prin Europa. Au urmat apoi concerte susținute în Statele Unite și în Asia alături de Nile și Triptykon, dar și prezențe pe scenele principalelor festivaluri din Europa.

God Dethroned vine din Olanda, fiind una dintre primele trupe de metal extrem din această țară. Formația a luat naștere în 1991 și a activat cu mici întreruperi până în prezent. Are la activ 10 albume în care tratează teme specifice black și death metalului. De-a lungul timpului au avut turnee alături de nume importante ale scenei black metal precum Marduk, Immortal, Deicide sau Impaled Nazarene.

Thulcandra vine din Germania și abordează un melodic black metal cu influențe de death metal pe alocuri. Numele formației vine de la demo-ul eponim lansat de Darkthrone în 1989. Până în prezent a lansat trei albume și un EP bine primite atât de public, cât și de presa de specialitate. De-a lungul timpului au împărțit scena cu formații precum Triptykon, Taake, Testament, sau Venom. De asemenea, au participat atât la festivaluri de underground, dedicate stilurilor extreme, dar au urcat și pe scena marilor festivaluri precum Maryland Deathfest sau Ragnarok Festival.

Fractal Universe vin din Franța și abordează un death metal progresiv. Înființată în 2013, formația a lansat doua albume de studio, cel mai recent, "Rhizomes of Insanity" fiind scos anul acesta. Temele lirice abordate de Fractal Universe sunt de natură filosofică de cele mai multe ori.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 februarie 2020. Ref #131289

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.