Urmărește-ne în Social Media

rock

Obituary I Exodus I Prong

Poster eveniment Obituary I Exodus I Prong
 • Data
  marți, 15 noiembrie 2016
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Obituary, Exodus, Prong și King Parrot vor susține un concert la Arenele Romane, pe data de 15 noiembrie 2016, începând cu ora 19:00, în cadrul evenimentului „Battle of the Bays”, un warm-up party pentru Metalhead Meeting 2017.

Bilete Concert „Battle of the Bays” la Arenele Romane

 • Golden Circle (primele 100 de bilete) - 110 lei
 • Acces General (primele 100 de bilete) - 75 lei

Formată în 1985, în Florida, Obituary avea sa devină unul dintre stâlpii de referință a death metalului american. Lansat ințial sub numele Xecutioner, grupul a adus pe scena metalului din întreaga lume una dintre primele voci „death grunt” prin tonalitățile unice ale lui John Tardy.

Cu o carieră muzicală de peste 30 de ani, grupul thrash metal Exodus a produs 13 albume care au marcat curentul thrash din întreaga lume. Cel mai recent material al formației, „Exhibit B: The Human Condition” (2010), a urcat rapid în topurile americane fiind și ultimul album înregistrat alături de vocalistul Rob Dukes.

Cu un amalgam thrash, hardcore și industrial metal, grupul Prong pune în scenă concerte neîngrădite în genurile clasice ale metalului.

Formată în 2010, australienii de la King Parrot au ajuns în scurt timp una dintre cele mai bine cotate formații ale continentului. Explorând genuri precum thrash metal, grindcore, sludge metal și hardcore punk, King Parrot și-au format un sunet unic capturat în trei albume controversate: „The Stench Of Hardcore Pub Trash” (2011), „Bite Your Head Off” (2012) și „Dead Set” (2015).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 iunie 2016. Ref #90638

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.