Urmărește-ne în Social Media

pop

Nu Stau Acasă (disability friendly)

Poster eveniment Nu Stau Acasă (disability friendly)

Pe 11 septembrie, la Expirat, are loc Nu Stau Acasă, un eveniment accesibil și adaptat persoanelor cu dizabilități. Pe scenă vor urca VUNK, om la lună și Adame Wolf.

Acces concert Nu Stau Acasă

  • PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI ȘI PENTRU ÎNSOȚITORII ACESTORA (număr maxim recomandat: 3), fiind necesară înscrierea prin intermediul unui formular.
  • Formularul se completează de către persoana cu dizabilități ce dorește să participe la eveniment sau pentru / în numele ei, dacă aceasta nu are vârsta sau capacitatea de a o face.
  • Pentru că proiectul “Nu Stau Acasă” e unul incluziv, organizatorii au pregătit și un număr limitat de bilete pentru susținători.
  • Numărul de bilete ar putea fi suplimentat în pre-sale sau la intrarea la eveniment în funcție de locurile rămase libere în urma înscrierilor participanților cu dizabilități.
  • Biletele sunt destinate publicului larg ce dorește să contribuie la crearea unei experiențe
    incluzive (public tipic + public cu dizabilități) și să susțină proiectul prin achiziția acestora.
  • Fondurile strânse din achiziția de bilete, donațiile de la concert sau din vânzarea de produse sunt folosite pentru a acoperi cheltuielile de organizare și producție a evenimentului și pentru a se investi în accesibilizarea evenimentelor viitoare.

Nu Stau Acasă se va desfășura pe timpul zilei, accesul publicului făcându-se începând cu orele 15:00, astfel și cei mici putându-se bucura de el.

Nu se vor folosi efecte luminoase (blindere, stroboscoape sau reflectoare puternice), volumul muzicii va fi la un nivel prietenos, iar Lavinia Chițu va interpreta melodiile în limbajul semnelor românești.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 august 2022. Ref #149213

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.