Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

NOSTALGIA // Pătrățica la Popas NOSTALGIA

Raportează erori Data: vineri, 24 iulie 2020- duminică, 26 iulie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Popas NOSTALGIA,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Mergând pe linia adaptării, adăugând precauție și creativitate, NOSTALGIA a ajuns la un nou concept de eveniment dansabil. El se numește, într-un mod nostalgic, PĂTRĂȚICA. Acesta va avea loc pe 24 și 26 iulie la Popas NOSTALGIA (str. Tuzla 50).

Acces NOSTALGIA // Pătrățica

Rezervări și informații despre acces: Nostalgia Retro/Disco/Future

Mod de desfășurare:

  •  vor fi mese de maxim 4 persoane
  • fiecare masă se va afla într-un spațiu de 16 mp, delimitat prin marcaj. acest marcaj poate fi depășit DOAR când o persoană dorește să meargă la grupurile sanitare, iar atunci când o va face, este obligat să poarte mască de protecție în mod corect.
  • distanța dintre pătrățele va fi de 2 metri
  • acest eveniment este unul de tip Silent Disco. la intrare, fiecare va primi o cască specială și o mască de protecție.
  • la intrare, fiecare participant trebuie să accepte măsurarea temperaturii. nu vom permite accesul persoanelor cu temperatura mai mare de 37,3°C.

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE