Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, world music

Nostalgia Litoral 2024

Poster eveniment Nostalgia Litoral 2024

Nostalgia Litoral 2024 te trimite la mare în perioada 30-31 august. Mamaia va deveni locul unde petrecerea va ține până dimineața, pe ritmurile celor mai îndrăgite melodii.

Bilete Nostalgia Litoral 2024

  • Abonament Acces General - 229 lei
  • Bilet vineri - 119 lei
  • Bilet sâmbătă - 149 lei
  • Pachet 4 X Abonament Acces General - 207,25 lei (per abonament)
  • Pachet 4 X bilet vineri - 97,25 lei (per abonament)
  • Pachet 4 X bilet sâmbătă - 137,25 lei

Pentru Nostalgia Litoral, organizatorii pregătesc o lume plină de imagini si sunete, trecând prin experiențe senzoriale, decoruri retro & future, momente ce îți vor face pielea de găină, dar și alte lucruri ce vor transforma Nostalgia într-o fabrică de amintiri, pentru că, de ce nu, prezentul poate fi o viitoare nostalgie.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 iulie 2024. Ref #160203

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.