Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

NOSTALGIA // Flori, fete sau băieți

Poster eveniment NOSTALGIA // Flori, fete sau băieți

UPDATE: Evenimentul și-a anulat programul în ultima zi, în urma măsurii preventive de interzicere a evenimentelor publice cu peste 1000 de participanți. Spectatorii care și-au cumpărat bilete vor fi contactați de echipa de ticketing pentru returnarea banilor, potrivit organizatorilor.

Petrecere NOSTALGIA continuă și în 2020 cu o ediția "Flori, fete sau băieți", ce va avea loc la Romexpo (Pavilion Central) în perioada 6-8 martie.

Bilete NOSTALGIA // Flori, fete sau băieți la Romexpo

  • Acces General - 77 lei (pentru 6 martie)
  • Acces General - 99 lei (pentru 7 martie)
  • Acces General - 38,50 lei (pentru 8 martie) - cu începere de la ora 15:00

Program și acces NOSTALGIA 6-8.03.2020

  • Vineri și sâmbătă va începe de la ora 19:00
  • Conștienți fiind că luni e zi de muncă, iar adulții nu pot pierde noaptea, organizatorii propun primul eveniment NOSTALGIA pe timp de zi, de până acum. Așadar, evenimentul din 8 martie va începe la 15:00.
  • Accesul minorilor este strict interzis!

Prezentul îl știm. Mișto e sa te gâdili cu trecutul și să încerci să ghicești cum va fi în viitor, cu imaginația unui copil de șase ani. Asta își propune NOSTALGIA - o călătorie experimentală, unde este și muzică, și dans, și zâmbete.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 martie 2020. Ref #130541

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.