Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger

NOSTALGIA // Flori, fete sau băieți la Romexpo

Raportează erori Data: vineri, 6 martie 2020- duminică, 8 martie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Romexpo,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Evenimentul și-a anulat programul în ultima zi, în urma măsurii preventive de interzicere a evenimentelor publice cu peste 1000 de participanți. Spectatorii care și-au cumpărat bilete vor fi contactați de echipa de ticketing pentru returnarea banilor, potrivit organizatorilor.

Petrecere NOSTALGIA continuă și în 2020 cu o ediția "Flori, fete sau băieți", ce va avea loc la Romexpo (Pavilion Central) în perioada 6-8 martie.

Click: Bilete NOSTALGIA // Flori, fete sau băieți la Romexpo

  • Acces General - 77 lei (pentru 6 martie)
  • Acces General - 99 lei (pentru 7 martie)
  • Acces General - 38,50 lei (pentru 8 martie) - cu începere de la ora 15:00

Program și acces NOSTALGIA 6-8.03.2020

  • Vineri și sâmbătă va începe de la ora 19:00
  • Conștienți fiind că luni e zi de muncă, iar adulții nu pot pierde noaptea, organizatorii propun primul eveniment NOSTALGIA pe timp de zi, de până acum. Așadar, evenimentul din 8 martie va începe la 15:00.
  • Accesul minorilor este strict interzis!

Prezentul îl știm. Mișto e sa te gâdili cu trecutul și să încerci să ghicești cum va fi în viitor, cu imaginația unui copil de șase ani. Asta își propune NOSTALGIA - o călătorie experimentală, unde este și muzică, și dans, și zâmbete.

Cumpără bilete online:

Calendar concerte

<< dec. 2020 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE