Urmărește-ne în Social Media

pop

Nostalgia 3 Sud Est

Poster eveniment Nostalgia 3 Sud Est

Pe 25 iunie, 3 Sud Est va urca la bordul Alezzi Yacht cu un show de neratat. Ești invitat să te bucuri de cele mai îndrăgite piese ale trupei și să trăiești o experiență de vacanță.

Bilete concert Nostalgia 3 Sud Est

  • Earlybird - 240 lei

Info concert:

  • Doar 250 de persoane se pot bucura de atmosfera unică cu povești, trăiri, sentimente și emoții.
  • Repartizarea locurilor la mese se va realiza în funcție de momentul în care ați cumpărat biletul. Primele bilete vândute vor avea cele mai bune locuri în fața scenei.
  • Având în vedere numărul de persoane din grupul dvs. este posibil să împărțiți masa și cu alți cumpărători de bilet.

Printre cele mai recente piese lansate de 3 Sud Est se numără "Jumătatea Mea Mai Bună" (feat. Andra), "Valuri", o poveste de iubire, pusă pe note muzicale și ancorată la malul mării, "Epic" cu un single ce poartă și numele celui mai nou album al trupei. Anterior, 3 Sud Est a lansat "Prietenia" și "Focul", care au adunat zeci de milioane pe YouTube. În mai 2018, trupa a lansat "Dansăm în ploaie", un single fresh despre fericire și dragoste.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 iunie 2021. Ref #140307

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.