Urmărește-ne în Social Media

rock

NoruNegru

Poster eveniment NoruNegru

Trupa NoruNegru te invită pe 11 august la Grădina Urbană să iei parte la un concert plin de energie și voie bună.

Bilete concert NoruNegru la Grădina Urbană

  • În fața scenei - 74,17 lei
  • Acces General - 52,98 lei

Info acces:

  • Toate biletele puse în vânzare au loc la masă
  • Distribuirea locurilor la masă se face în funcție de categoria de bilete achiziționate (Vip – loc în fața scenei/ acces general – de la scenă către ieșire)
  • Toți spectatorii plătesc bilet indiferent de vârstă (excepție 0 - 3 ani)
  • Sunt permise animale de companie (dacă rămân sub supravegherea stăpânului)
  • Prețul biletului nu include consumația la masă
  • Masa rezervată pe durata evenimentului este de minim 4 persoane. În cazul în care ați achiziționat 2 bilete, iar concertul se anunță sold out, există posibilitatea să stați la masa și cu alți spectatori

Trupa NoruNegru a fost fondată spre sfârşitul anului 2015, în Bucureşti. Muzica sa confirmă apetenţa naturală a generaţiei '90 pentru curentul indie şi evidenţiază diversitatea stilistică din interiorul acestuia. Debutul discografic al trupei - "O să vă stricăm vacanța" - a cuprins 10 cântece compuse între 2011 şi 2016 și a fost lansat pe 1 noiembrie 2016.

A urmat "CONTRAINFINI7", lansat pe 17 decembrie 2017. 11 piese scrise în decurs de un an, după publicarea primului album. În iulie 2021, trupa a lansat discul "Cireșe amare ca viața".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 august 2022. Ref #148974

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.