Urmărește-ne în Social Media

jazz

Nils Petter Molvaer Quartet

Poster eveniment Nils Petter Molvaer Quartet

Nils Petter Molvaer revine în România cu un concert ce va avea loc în Control Club pe 9 mai 2022. Evenimentul face parte din seria Jazz Nouveau.

Bilete concert Nils Petter Molvaer la Control

  • Acces General - 75 lei

Nils Petter Molvaer este unul dintre cei mai cunoscuți instrumentiști ai scenei future/nu jazz, încă din anii '90. Deopotrivă pionier și veteran al jazz-ului electroacustic, trompetistul norvegian a fost printre primii artiști care a îmbrățișat entuziast noile tehnologii, sound-ul electronic devenind amprenta sa.

Compozitorul și-a câștigat statutul pentru neobosita dorință de a deschide noi drumuri în jazz. Cel mai nou disc al său, "Stitches", este cea mai bună dovadă că norvegianul este mai decis ca niciodată să exploreze noi senzații, noi emoții. Pentru acest material, Molvaer a intrat în studio cu bateristul Erland Dahlen ( Madrugada, Evind Aarset), chitaristul Johan Lindstrøm ( Tonbruket) și basistul Jo Berger Myhre. Rezultatul este un univers muzical care îți taie răsuflarea cu varietatea de stări, lăsând totuși loc introspecției și meditației.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 aprilie 2022. Ref #146779

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.