Urmărește-ne în Social Media

jazz

Nils Petter Molvaer

Niels Petter Molvaer

Trompetistul norvegian Nils Petter Molvaer va susține un concert pe 21 octombrie la Jazz Nouveau, în Control Club. Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Bilete concert Nils Petter Molvaer în Club Control

  • Acces General - 70 lei

Unul dintre pionierii jazzului electronic, Nils Petter Molvaer este un vrăjitor contemporan al sunetelor. Poezia nordică se topește în ritmurile muzicii electronice, făcând loc incantațiilor hipnotice pe care trompeta lui Molvaer le așterne în straturi delicate, anunțând o călătorie din care nu poți reveni decât mai bogat sufletește.

Nils Petter Molvaer și-a pus amprenta pe mai mult de patruzeci de discuri  în formule diverse-cu celebrul grup Masqualero, sau în colaborare cu artiști precum Dhafer Youssef, Django Bates, Lars Danielsson, Eivind Aarset, Manu Katche sau Sidsel Endresen.Producător, compozitor de muzică de film și teatru, Molvaer este unul dintre cei mai inventivi și curajoși instrumentiști europeni.

Întreaga sa carieră este dedicată explorării și experimentelor muzicale, iar cel mai recent album al său, "Buoyancy", nu face excepție. Cu Jo Berger Myhre (bass), Erland Dahlen (ex. Madrugada-tobe), Geir Sundstøl (chitară) și Nils Petter Molvaer (trompetă), "Buoyancy" este mai mult decât oricând produsul solid al unui efort de grup.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 septembrie 2019. Ref #127795

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.