Urmărește-ne în Social Media

world music

Nikos Vertis

Poster eveniment Nikos Vertis

Nikos Vertis, unul dintre cei mai iubiți artiști al Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din România pe care o va susține pe 6 octombrie la Sala Palatului. Artistul răsplătit cu mai multe discuri de platină pentru compozițiile sale va oferi în toamnă un concert extraordinar de muzică grecească.

Bilete concert Nikos Vertis la Sala Palatului

  • VIP - 407,55 lei
  • Categoria 1 - 355,3 lei
  • Categoria 2 - 303,05 lei
  • Categoria 3 - 229,9 lei
  • Categoria 4 - 188,1 lei

Din Melbourne, Sydney și New York până la Tel Aviv sau Londra, pe marile scene ale lumii, Nikos Vertis a încântat de fiecare dată publicul iubitor de muzică grecească. Artistul s-a născut în Olanda și a ajuns în Grecia abia la vârsta de 6 ani. Încă de pe atunci știa deja să cânte la instrumentul tradițional grecesc bouzouki, iar câțiva ani mai târziu a început să studieze canto.

Iubitorii muzicii grecești din România vor avea prilejul sa-l reîntâlnească pentru a șasea oară consecutiv pe popularul cântăreț grec. Pentru anul acesta, interpretul, după cum a declarat, a pregătit o surpriză specială, exclusiv pentru fanii din Romania.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 septembrie 2022. Ref #149823

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.