Urmărește-ne în Social Media

world music, pop

Nikos Vertis

Poster eveniment Nikos Vertis

Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artiști ai Greciei, revine în România cu un concert live de excepție ce va avea loc pe 13 octombrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală.

Bilete concert Nikos Vertis la Sala Palatului

  • VIP - 350 lei
  • Categoria I - 250 lei
  • Categoria II - 150 lei

Reguli de acces:

  • La eveniment sunt acceptate persoane atât VACCINATE cat si NEVACCINATE.
  • Organizatorii doresc să ofere tuturor șansa de a participa, de aceea pun la dispoziție posibilitatea efectuării unui test antigen (în cazul în care nu se vine cu testul efectuat înainte cu maximum 24 ore) rapid la 30 lei, într-un cort situat la intrare, special amenajat și cu personal calificat.
  • Pentru persoanele vaccinate, rugămintea este să arate la intrare dovada vacciăarii (se accepta și format electronic), iar cei care au un test PCR efectuat, dar nu mai vechi de 72 de ore sunt bine veniți.

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec, mai ales acum, după o perioadă care ne-a încercat greu pe toți.

Concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, precum și piese noi, în premieră pentru publicul din România. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 iulie 2021. Ref #140676

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.