Urmărește-ne în Social Media

world music, pop

Nikos Vertis

Poster eveniment Nikos Vertis
 • Data
  joi, 25 noiembrie 2021 - vineri, 26 noiembrie 2021
 • Ora de începere
  19:30
 • Ora de acces / deschidere porți
  18:30:00
 • Tip locație
  Săli de concerte
 • Loc
  Sala Palatului,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artiști ai Greciei, revine în România cu două concerte live de excepție ce vor avea loc pe 25 și 26 noiembrie la Sala Palatului. Evenimentele sunt reprogramările concertelor din 13-14 octombrie, astfel, biletele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete concert Nikos Vertis la Sala Palatului

 • VIP - 350 lei
 • Categoria I - 250 lei
 • Categoria II - 150 lei - sold out

Reguli de acces:

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:

 • dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
 • dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

"În sfârșit se întâmplă! Mă întorc la iubiții mei fani din România, pe 25 și 26 noiembrie în București. Sunt atât de bucuros și emoționat de faptul că am trecut cu toții peste un an greu și că sunt în stare să cânt live pentru voi din nou.
Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Tot ceea ce fac, fiecare cântec nou este pentru voi. Și am avut mult timp în anul care a trecut să mă pregătesc și să vin în fața voastră cu melodii noi și multe surprize. Vă mulțumesc tuturor și vă asigur că dragostea voastră a fost lucrul care m-a ajutat să trec peste aceste vremuri grele care ne-au încercat.
Dumnezeu să vă binecuvânteze! Indiferent de ce ni se întâmplă, eu sunt alături de voi! Vă aștept pe toți la Sala Palatului să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat", a declarat Nikos Vertis.

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec, mai ales acum, după o perioadă care ne-a încercat greu pe toți.

Concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, precum și piese noi, în premieră pentru publicul din România. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 noiembrie 2021. Ref #140676

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.