Urmărește-ne în Social Media

world music

Nikos Vertis 2024

Nikos Vertis la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2021 Nikos Vertis la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2021 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Pe 15 februarie 2024, Nikos Vertis va susține un concert la BT Arena din Cluj-Napoca. Interpretul va pregăti o surprize memorabile, special create pentru admiratorii săi din România.

Bilete Nikos Vertis 2024 la Cluj-Napoca

  • Diamond - 795 lei
  • Gold - 636 lei
  • Silver - 477 lei
  • Categoria I - 318 lei
  • Categoria II - 296,80 lei
  • Categoria III - 265 lei

Nikos Vertis oferă de fiecare dată un show extraordinar, de calitate, el însuși fiind cucerit de țara noastră și mărturisind ca de abia așteaptă să se întoarcă aici în fiecare an:

"Pentru mine Romania este ca a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul român, care îmi fredonează piesele de atâția ani chiar daca nu cunoaște limba greacă, ceea ce îmi întărește convingerea că muzica este un limbaj universal. Mă întorc de fiecare dată cu o deosebită plăcere, iar în acest an aniversar pentru mine, vom cânta și vom dansa împreună chiar în luna iubirii, de Valentine's Day."

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 noiembrie 2023. Ref #156660

Te-ar putea interesa următoarele

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.