Urmărește-ne în Social Media

world music

Nikos Vertis 2024

Poster eveniment Nikos Vertis 2024

Pe 15 februarie 2024, Nikos Vertis va susține un concert la BT Arena din Cluj-Napoca. Interpretul va pregăti o surprize memorabile, special create pentru admiratorii săi din România.

Bilete Nikos Vertis 2024 la Cluj-Napoca

  • Diamond - 750 lei (+taxe)
  • Gold 1 - 650 lei (+taxe)
  • Gold 2 - 600 lei (+taxe)
  • Silver - 450 lei (+taxe)
  • Categoria I - 300 lei (+taxe)
  • Categoria II - 280 lei (+taxe)
  • Categoria III - 250 lei (+taxe)

Nikos Vertis oferă de fiecare dată un show extraordinar, de calitate, el însuși fiind cucerit de țara noastră și mărturisind ca de abia așteaptă să se întoarcă aici în fiecare an:

"Pentru mine Romania este ca a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul român, care îmi fredonează piesele de atâția ani chiar daca nu cunoaște limba greacă, ceea ce îmi întărește convingerea că muzica este un limbaj universal. Mă întorc de fiecare dată cu o deosebită plăcere, iar în acest an aniversar pentru mine, vom cânta și vom dansa împreună chiar în luna iubirii, de Valentine's Day."

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 februarie 2024. Ref #156660

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.