Urmărește-ne în Social Media

jazz

Nik Bartsch Mobile

Poster eveniment Nik Bartsch Mobile

Jazz Nouveau revine cu o nouă serie de concerte ce vor avea loc în Club Control. Pe data de 1 noiembrie, pe scena clubul va urca grupul Nik Bartsch Mobile. 

Bilete concert Nik Bartsch Mobile la Control

  • Acces General - 85 lei

Pianistul elvețian Nik Bartsch este o prezență constantă pe scenele din România, dovadă a succesului diverselor formule în care concertează. Pe 1 noiembrie va urca pe scena din Control cu proiectul său Mobile, adică Nik Bartsch-pian, Sha-clarinet, Nicolas Stocker-tobe.

Fondat în 1997, Mobile își are rădăcinile în abordarea ritualistică a muzicii, dar și în admirația binecunoscută pentru cultura japoneză a lui Nik Bartsch.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 octombrie 2022. Ref #151114

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.