Urmărește-ne în Social Media

blues, world music

Nightlosers

Poster eveniment Nightlosers

Trupa Nightlosers urcă pe scena Rockstadt din Brașov, cu un concert programat pentru 29 mai 2022. Ești invitat să te bucuri de o seară muzicală plină de energie.

Bilete concert Nightlosers la Rockstadt

  • Acces General - 63,22 lei

Info acces:

  • Persoanelor cu vârsta mai mică de 12 ani nu le este permis accesul la acest eveniment.
  • Minorii cu vârsta între 12 ani împliniți și 16 ani neîmpliniți au acces la spectacol doar însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal și în baza biletelor valide pentru toate persoanele.
  • Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți au acces neînsoțiți la spectacol în baza biletului valid.
  • Organizatorii și reprezentații clubului pot solicita un document de identitate pentru a verifica vârsta persoanelor care doresc să participe la eveniment.
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.
  • Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.

Nightlosers este o trupă ce a luat naștere în 1994, cunoscută pentru muzica ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. De-a lungul carierei a avut numeroase concerte în SUA, Canada, Cuba, India, și în mai toată Europa.

Formația este cunoscută de publicul larg datorită pieselor "Bețivan Ratat" și "Dragostea-i ca și o râie", piese ce reflectă spiritul umoristic specific trupei unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească & românească).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 aprilie 2022. Ref #146676

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.