Urmărește-ne în Social Media

blues

Nightlosers

Poster eveniment Nightlosers
 • Data
  vineri, 2 aprilie 2021
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Platformă online
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans

Pe 2 aprilie, de la ora 19:00, platforma vStage.ro găzduiește un concert Nightlosers. Ești invitat să petreci o seară plină de energie, cu piese precum "Bețivan Ratat", "Dragostea-i ca și o râie", "Shame Shame Shame" sau "Blue Suede Shoes".

Bilete concert Nightlosers pe vStage.ro

 • Acces Online - 25 lei

În mailul pe care îl vei primi după ce vei cumpăra biletul, vei găsi un buton-link "Vezi online". La ora de începere a evenimentului vei apăsa pe buton și vei fi purtat/ă automat spre concert.

Nightlosers este o trupă ce a luat naștere în 1994, cunoscută pentru muzica ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. De-a lungul carierei a avut numeroase concerte în SUA, Canada, Cuba, India, și în mai toată Europa.

Formația este cunoscută de publicul larg datorită pieselor "Bețivan Ratat" și "Dragostea-i ca și o râie", piese ce reflectă spiritul umoristic specific trupei unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească & românească).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 martie 2021. Ref #138564

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.