Urmărește-ne în Social Media

blues, folk, rock, world music

Nicu Covaci, Mony Bordeianu & AG Weinberger

Nicu Covaci

Nicu Covaci, Mony Bordeianu şi AG Weinberger concertează pentru prima oară împreună, pe scena din Hard Rock Cafe, sâmbătă, pe 5 decembrie, de la orele 22.30. Evenimentul marchează lansarea oficială Rock House Events și se va derula sub titlul sugestiv “De la Blues la Metal". Veţi asculta piese Phoenix şi multe alte refrene ce au făcut istorie, lansate de The Rolling Stones, The Beatles, The Doors sau The Kinks. Cei doi fondatori ai trupei Phoenix şi celebrul bluesman AG Weinberger îi vor avea alături pe Costin Adam (voce), Bogdan Munteniţă (voce), Flavius Hossu (tobe) şi Mircea Munteniţă (bas).

Rock House Events este o structură de economie socială specializată în organizarea evenimentelor culturale diverse, în cadrul căreia activează persoane aparţinând grupurilor vulnerabile.

 

Bilete Concert Nicu Covaci, Mony Bordeianu & AG Weinberger la Hard Rock Cafe București

  • 20 lei - sub forma unei donații destinată persoanelor cu nevoi speciale

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 noiembrie 2015. Ref #84699

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.