Urmărește-ne în Social Media

folk

Nicu Alifantis & ZAN

Poster eveniment Nicu Alifantis & ZAN

Pe 16 martie 2022, Nicu Alifantis și trupa ZAN revin pe scena Hard Rock Cafe cu un concert de neratat. Evenimentul va respecta normele în vigoare la data acestuia.

Bilete concert Nicu Alifantis & ZAN la Hard Rock Cafe

Biletele au următoarele prețuri:

  • 139 de lei, cu loc VIP în fata scenei
  • 109 de lei, cu loc la masa, în sală

Se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au următoarele prețuri:

  • VIP: 144 de lei, cu loc la masa în fața scenei
  • Acces General: 114 de lei, cu loc la masa în sală

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani la Teatrul "Maria Filotti" din Brăila, iar vasta sa experiență muzicală și teatrală de peste 45 de ani a semnat muzica pentru numeroase spectacole de teatru consecrate, în paralel construindu-și propriul stil artistic inspirat din versurile marilor poeți români, dar și creații proprii, dobândindu-și astfel locul printre cei mai prolifici cantautori contemporani.

Înființată în 1995 ca trupă de studio pentru înregistrarea albumului "Voiaj", devine în 1996, după înregistrarea albumului "Nichita", o trupă de proiecte. Prima apariție pe scenă are loc în iulie 1996 la Festivalul de Artă Medievală de la Sighișoara, cu recitalul "Chanson pour mon amour". Acest festival face ca trupa să capete un nume: ZAN.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 ianuarie 2022. Ref #143935

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.