Urmărește-ne în Social Media

folk

Nicu Alifantis & ZAN

Poster eveniment Nicu Alifantis & ZAN

Nicu Alifantis și trupa ZAN urcă pe scena din Grădina Urbană Herăstrău, într-un concert de neratat programat pentru 12 mai 2022.

Bilete concert Nicu Alifantis & ZAN

  • VIP - 159 lei
  • Golden Circle (în picioare în fața scenei) - 89 lei
  • Acces General - 69 lei

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani la Teatrul "Maria Filotti" din Brăila, iar vasta sa experiență muzicală și teatrală de peste 45 de ani a semnat muzica pentru numeroase spectacole de teatru consecrate, în paralel construindu-și propriul stil artistic inspirat din versurile marilor poeți români, dar și creații proprii, dobândindu-și astfel locul printre cei mai prolifici cantautori contemporani.

Înființată în 1995 ca trupă de studio pentru înregistrarea albumului "Voiaj", devine în 1996, după înregistrarea albumului "Nichita", o trupă de proiecte. Prima apariție pe scenă are loc în iulie 1996 la Festivalul de Artă Medievală de la Sighișoara, cu recitalul "Chanson pour mon amour". Acest festival face ca trupa să capete un nume: ZAN.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 aprilie 2022. Ref #145924

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.