Urmărește-ne în Social Media

electronica

Neversea 2021

Poster eveniment Neversea 2021

UPDATE: Conform organizatorilor Neversea, festivalul din 2021 a fost amânat pentru anul 2022. Decizia a fost luată deoarece timpul a fost prea scurt pentru ca festivalul să se ţină cu actualele condiţii pandemice. Data exactă încă NU a fost anunțată oficial!

În ceea ce privește abonamentele deja achiziționate, organizatorii au declarat:

"Vă rugăm să staţi cu ochii pe adresa de mail, deoarece posesorii de bilete vor fi anunţaţi cu privire la opţiuni via email. În plus, pentru că preţuim loialitatea voastră şi ştim cât apreciaţi experienţele memorabile de la fesitval, acelaşi email vă va oferi alternative pentru a dansa împreună în acest an".

Bilete și abonamente Neversea 2021

  • General Access Basic Freedom Passport - 134 euro + taxe
  • General Access Basic Freedom Passport- 149 euro + taxe
  • VIP Pass Freedom Passport - 210 euro + taxe

Peste 90% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele si abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții Neversea. Cei care nu au încă asigurată intrarea la Neversea, au ocazia să achiziționeze Freedom Passports care le va permite accesul la festivalul din acest an.

Lineup-ul ediției inițiale (cea din 2020) includea nume precum rapperul TYGA, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar sau Timmy Trumpet. Scenele underground găzduiau și ele nume sonore din genurile techno, deep house, dubstep și drum&bass. Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap îi vor purta pe fani într-o călătorie muzicală unică la scena The Temple, iar The Ark îi va găzdui, printre alții, pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iulie 2021. Ref #136965

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.