Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Nelu Vlad & Azur - concert aniversar 40 ani la Sala Palatului

Raportează erori Data: duminică, 21 aprilie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Nelu Vlad și formația Azur oferă publicului un concert aniversar cu ocazia împlinirii a 40 de ani de activitate muzicală. Evenimentul are loc la Sala Palatului pe 21 aprilie 2019, pe scenă urmând să urce nume mari precum Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu și mulți alții. Alături de trupă va fi Orchestra Națională Mugurel sub bagheta dirijorului Ioan Dascăl.

Bilete Nelu Vlad & Azur - concert aniversar

  • Categoria 1 - 113 lei
  • Categoria 2 - 90 lei
  • Categoria 3 - 68 lei
  • Categoria 4 - 38 lei

"Dorim o întâlnire cu cei mai aprigi fani ai Azurului după 40 de ani pentru a testa pe viu adevărata poezie dintre noi și ei. Alt spectacol aniversar nu mai doresc. Ar fi prea mult peste ce ne-a oferit Dumnezeu!", a spus Nelu Vlad.

"Mona", "Regina nopţii", "La o masă", "Cenuşăreasa", "Pe nisipul de la mare", "Te-am crescut, copile", "Șatra", "Lanţul de iubire" sunt doar câteva dintre melodiile celebre care sunt apreciate şi acum și care se vor auzi la Sala Palatului.

Formaţia Azur cântă muzică de petrecere pe ritmuri balcanice. Este considerată prima formație care a cântat maneaua lăutărească. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului românesc, fapt confirmat de discografia foarte bogată (peste 25 de albume).

Primul turneu al formației a cuprins 41 de concerte în orașele Moldovei, organizate de către sindicatele brăilene. Concertul de deschidere a turneului s-a ținut la Arena Progresul din oraș. În perioada 1985–1989, formația a avut contracte cu Teatrul Municipal Bacovia din Bacău, Teatrul "Fantasio" din Constanța, Teatrul de revistă din Pitești, Clubul de volei "Penicilina" din Iași și cu Orchestra Filarmonică din Sibiu. În 1989, în urma unui scandal, formația a fost interzisă de către Securitate, cu sprijinul Ministerului Culturii, interdicția a fost ridicată la scurt timp.

Azur rămâne una din cele mai de succes trupe din istoria României, trupă care are în continuare nenumărați fani, care a susținut o multitudine de concerte și a vândut milioane de albume.

Vezi mai multe știri și materiale despre AzurNelu Vlad

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE