Urmărește-ne în Social Media

rock

Negură Bunget

 • Data
  vineri, 20 martie 2015
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Colectiv,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de
Afiș Negură Bunget concert în Colectiv 20 martie 2015

Negură Bunget, va cânta vineri, 20 martie 2015, în Clubul Colectiv din București. Pe lângă lansarea noului album al trupei, “Tău”, evenimentul este și un warmup party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015 !

În cadrul evenimentului vor mai cânta alături de Negură Bunget și alte două trupe: Grimegod (emotional metal – România) și Northern Plague (black metal – Polonia).

Bilete Negură Bunget în Colectiv

 • 30 de lei – primele 50 de bilete (oferta limitată early bird)
 • 35 de lei până pe 19 martie inclusiv
 • 40 de lei pe 20 martie și în ziua concertului la intrare

Negură Bunget a finalizat înregistrările, mixajul și masteringul noului album TĂU la sfârșitul lunii septembrie 2014. Ca prima parte a unei trilogii muzicale și vizuale legate de Transilvania, TĂU e concentrat pe partea naturală, explorând locuri spectaculoase, precum și legendele, miturile și tradițiile acestora, deschizând o fereastră către trecutul unor locuri legendare. Albumul va fi lansat la începutul anului 2015 de casa de discuri germana Prophecy Production. Până atunci vor mai fi însă o mulțime de surprize.

În 2015, Negură Bunget va porni la drum în cadrul unui amplu turneu European și va ajunge pana in America de Nord iar vara intr-un turneu de festivaluri.

Negură Bunget înseamnă:

Gabriel Mafa / Negru - tobe / percutii / tambal / xilofon / tulnic
Tibor Kati - voce / chitara / keyboards
Adrian Neagoe / Oq - chitara / voce / keyboards
Petrică Ionuţescu - fluier / tulnic / trompeta / instrumente traditionale
Ovidiu Corodan - bas
Matei Ionuţescu - fluier / tulnic / instrumente traditionale
Vartan Garabedian - percutii / voce

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 februarie 2015. Ref #76037

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.