Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Nea Marin - 50 de ani de joc la Sala Palatului

Raportează erori Data: sâmbătă, 23 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

Spectacolul "Nea Marin - 50 de ani de joc" va avea loc la Sala Palatului pe 23 noiembrie 2019, de la ora 19:00. Invitații speciali ai evenimentului sunt Petrică Mâțu Stoian, Mioara Velicu, Gelu Voicu și Taraful Lăutarii din Teleorman, Florentina și Petre Giurgi, Dani și Mirela Giurgi Florea, Aura și Săndel Mihai, Liviu Vârciu.

Bilete spectacol Nea Marin - 50 de ani de joc

  • Categoria 1 - 150 lei
  • Categoria 2 - 100 lei

"Sunt peste doi ani de când ideea și dorința de a realiza un spectacol de 2 ore și jumătate la Sala Palatului cu mult joc, îmi face sufletul și mintea sa vibreze…Sunt mulți oamenii în jurul meu ce mă încurajează și îmi dau puterea și energia de a realiza acest spectacol... după 50 de ani de la debutul meu pe scena Sălii Palatului mă reîntorc cu familia mea de dansatori, oamenii de care mă leagă o iubire profundă, respect, dar și multă muncă: Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu, Ansamblul Artistic Profesionist Mureşul, Mioara Velicu, Petrică Mâţu Stoian, Gelu Voicu și Taraful Lăutarii din Teleorman, Familia Giurgi, dar și <<băiatul>> meu Liviu Vârciu.

Berbec și ambiţios din fire, atunci când îmi canalizez energia într-un proiect, tot ce îmi doresc este să iasă perfect, dar cred că cel mai important, îmi doresc să las ceva în urmă, ceva care să ajungă la sufletele spectatorilor, dar și al artiștilor, ceva ce să îi facă să se simtă măcar pe jumătate mândri că sunt români, așa cum eu sunt mândru de comoara și zestrea pe care o avem de la strămoșii noștri! Dorința mea cea mai mare este aceea de a reuși să fac spectatorii să se simtă parte din poveste, parte din tot ceea ce se va întâmpla acolo!
Pe parcursul celor aproximativ 2 ore și jumătate, călătorim în imaginar, în timp și spațiu: din Muntenia în Oltenia, din Maramureș, în Câmpia Transilvaniei, iar pe finalul spectacolului poposim în Moldova", a spus Nea Marin.

Calendar concerte

<< nov. 2019 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE