Urmărește-ne în Social Media

Nazareth

Poster eveniment Nazareth

Nazareth la Bucuresti 2011Nazareth,va concerta în București pe 27 ianuarie 2012, cu ocazia împlinirii a 4 ani de Hard Rock Cafe.

Evenimentul face parte din turneul de promovare al albumului Big Dogz, materialul cu numărul 22 al formaţiei, apărut pe rafturile magazinelor în aprilie 2011, la 40 de ani de la lansarea discului de debut Nazareth (1971).

Nazareth a luat naştere în anul 1968 în Dunfermline, Scoţia şi a cunoscut succesul în 1975 cu albumul Hair of the Dog de pe care a fost extrasă balada “Love Hurts”, melodia ce a făcut înconjurul lumii și este apreciată și astăzi.

Biletele la concertul din ianuarie pot fi achiziţionate din reţeaua librăriilor Adevărul, Magazinele Flanco, Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria, Palatul Naţional al Copiilor, Hard Rock Cafe şi online de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro la următoarele categorii de preţ:
- Categoria VIP – 400 lei (întâlnire cu trupa, poză, disc cu autograf)
- Categoria I – 120 lei (loc la masă)

- Categoria II - 90 lei

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2012. Ref #27515

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.