Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica, pop

Natura Fest 2017

Poster eveniment Natura Fest 2017

Cea de-a treia ediție Natura Fest va avea loc în Parcul Izvor, în perioada 26-28 mai 2017. Intrarea la eveniment este liberă.

Festivalul va cuprinde trei zile de activități culturale diversificate care îmbină concerte acustice, ateliere creative destinate copiilor și adulților, o zonă de lounge reciclat și o zonă dedicată sportului.

Program Concert Natura Fest

[tab: Vineri, 26 mai]

Runna

Nest Ex

byron

[tab: Sâmbătă, 27 mai]

Mr. Jurjak

Otherside

Les Elephants Bizarres

[tab: Duminică, 28 mai]

DJ K-lu

Basska

Șuie Paparude

[tab:END]

Natura Fest este un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului, care își propune să atragă atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător și încearcă să se constituie într-o platformă anuală de educație și conștientizare.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 mai 2017. Ref #98653

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.