Urmărește-ne în Social Media

Nana Mouskouri

Poster eveniment Nana Mouskouri

Nana Mouskouri la BucurestiNana Mouskouri revine la Bucureşti pentru un concert pe 4 decembrie 2011 pe scena Sălii Palatului. Evenimentul este organizat de Project Events, iar o parte din încasări vor fi donate Organizaţiei UNICEF.

Ioanna Mouschouri, pe numele său real se poate lăuda cu o carieră de peste cinci decenii în muzica internaţională, cu vânzări de peste 400 milioane de discuri și cu melodii precum ”Amazing Grace”, „Only Love” sau „I Have A Dream” cu care şi-a cucerit fani peste tot în lume.

Artista de origine greacă îşi împarte cu succes viaţa între cariera muzicală, familie şi strângerea de fonduri pentru UNICEF, organizaţie pe care o reprezintă ca ambasador din anul 1993.

Biletele pentru acest concert pot fi achiziţionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria şi Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi online de pe biletoo.ro şi blt.ro la următoarele preţuri în funcţie de categoria de loc:

- 500 lei (categoria VIP)
- 400 lei (categoria 1)
- 300 lei (categoria 2)
- 200 lei (categoria 3)
- 150 lei (categoria 4)
- 100 lei (categoria 5)

 

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2012. Ref #27513

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.