Urmărește-ne în Social Media

world music, rap

Muzici și Tradiții în Cișmigiu

Afiș Festival Muzici și Tradiții în Cișmigiu
 • Data
  vineri, 19 iunie 2015 - duminică, 21 iunie 2015
 • Ora de începere
  10:00
 • Tip locație
  Parcuri
 • Loc
  Parcul Cișmigiu,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Intrarea libera
 • Organizat de

Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu” se desfășura în perioada 19-21 iunie, în Parcul Cișmigiu și va reuni  peste 2.000 de artiști, o paradă impresionantă a costumelor populare cu aproape 600 de participanți, orchestre, fanfare, ansambluri folclorice, târg de meșteșugari, artiști consacrați de muzică populară și nu numai.

Timp de trei zile, între orele 10:00 – 22:00, Parcul Cișmigiu se va transforma într-o oază tradițională în centrul Bucureștiului. Pe cele două scene vor urca artiști consacrați de muzică populară, ca Maria Ciobanu, Nicoleta Voica, Nicolae Furdui Iancu sau Matilda Pascal Cojocărița și  Nicolae Voiculeț.

Nu vor lipsi nici evenimentele dedicate celor tineri, pentru care punctul de atracție va fi deja consacratul „Fân Zone”, unde Nightlosers, Mihai Mărgineanu, Fantome, Argatu’, K-LU, Ad-Hoc, Danaga, Steaua de Mare, Țapinarii, Mihai Toma, TRI, Domino Sibiu, Cobzality, Balako sau Balkansambel vor susține spectacole de folclor reinterpretat.

Tot la „Fân Zone”, în prima parte a zilei, sunt așteptați și cei mici, cu tot felul de surprize, iar cei mari își pot alege suveniruri hand-made sau se pot răcori la standul „Limonada lui Iulian” – cea mai fresh limonadă socială, unde fiecare pahar cumpărat ajută un copil bolnav.

La ediția din anul acesta vor participa Ansamblul „Sheffield Pipe Band” din Scoția, Ansamblul „Geghard Dance” din Armenia, Ansamblul „Dhoad Gypsies of Rajasthan” din India, Ansamblul „Lada” din Serbia și Ansamblul „Fluieraș” din Republica Moldova, toate cu un palmares internațional remarcabil. Acestea vor urca pe Scena Principală în toate cele trei zile, oferind reprezentații inedite de muzică și dans, reprezentative culturii lor.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 iunie 2015. Ref #79771

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.