Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Muzica vindecă (Paula Seling)

Poster eveniment Muzica vindecă (Paula Seling)

Pe 7 aprilie, Ateneul Român din București găzduiește un recital special - "Muzica vindecă" - susținut de Paula Seling și orchestra New Hope, sub bagheta dirijorului Octavian Lup.

Bilete concert Muzica vindecă la Ateneul Român

  • Loja regală - 400 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 130 lei

Program concert Muzica vindecă la Ateneul Român

  • Partea I: repertoriu renumit de muzică clasică în interpretarea orchestrei New Hope, dirijor Octavian Lup
  • Partea II: Paula Seling acompaniată de orchestra New Hope

Paula Seling este solistă, compozitoare și producător muzical. Are în discografie numeroase albume solo, atât de muzică pop, dar și de colinde și muzică religioasă, multe dintre acestea fiind scrise, orchestrate și produse de ea.

De-a lungul timpului, a avut numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicala și a cântat pe scene alături de mari interpreți. A reprezentat de doua ori, alături de Ovi, România la Eurovision, unde în 2010 au reușit să obțină locul 3.

Înființată în 2018 la inițiativa violoncelistului Octavian Lup, New Hope Orchestra este renumită pentru calitatea sa excepțională și pentru angajamentul față de proiecte de impact. Alcătuită din elitele tinerei generații, repertoriul său se întinde de la epoca barocă până la muzica contemporană. În mod notabil, New Hope a fost aproape de persoanele în suferință, fiind protagonista unui proiect unic în lume: un turneu de 9 concerte în spitale din București, Cluj-Napoca, Craiova, Bistrița, Iași, alături de artiști de renume precum Paula Seling sau Alexandru Tomescu.

Orchestra a fost invitată să cânte în Concertul Caritabil Regal din anul 2022, festivalul "Vară Magică", Gala Premiilor "Constantin Brâncoveanu". A organizat, de asemenea, "Concertul pentru Pace" dedicat victimelor războiului din Ucraina, iar în 2023 s-a alăturat unei cauze nobile de ziua internațională a persoanelor cu dizabilități, susținând concertul "Neînvinșii" in sprijinul asociației "Climb Again".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 aprilie 2024. Ref #158756

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.