Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Muzica și Comedia Salvează România la Teatrul de Vară din Herăstrău

Raportează erori Data: marți, 21 iulie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Mari artiști ai scenei românești, actori de comedie și interpreţi de muzică ușoară se reunesc pe 21 iulie la Teatrul de Vară Herăstrău (ora 20.00) precum și, tot în aceeași zi, la Teatrul de Vară Mihai Eminescu din Parcul Național (ora 21.00), cu ocazia unui spectacol de zile mari dedicat veseliei, muzicii și comediei!

Bilete spectacol Muzica și Comedia Salvează România

  • Acces - 80 lei

Pe scenă vor urca Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Romică Țociu și Cornel Palade, Marina Voica, Silvia Dumitrescu, Raoul, Annes, Ciro de Luca, Carmen Rădulescu, Cristina Isac și Darius Alexandru.

Spectacolul de la Teatrul Herăstrău va fi prezentat de actrița Monica Davidescu, iar cel de la Teatrul Mihai Eminescu de carismatica Jeni Nicolau. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist și om de televiziune.

INFO spectacol:

Același spectacol se va ține în două locuri diferite, în aceeași seară, primul show începând de la ora 20:00, al doilea de la ora 21:00. Programul este același, iar artiștii care vor cânta în prima parte de la ora 20:00 până la ora 20:45 în Herăstrău se vor muta de la ora 21:00 la Teatrul Mihai Eminescu.

Vezi mai multe știri și materiale despre Marina VoicaMirabela DauerSilvia Dumitrescu

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE