Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Muzica și Comedia Salvează România la Teatrul de Vară din Herăstrău

Raportează erori Data: marți, 21 iulie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Mari artiști ai scenei românești, actori de comedie și interpreţi de muzică ușoară se reunesc pe 21 iulie la Teatrul de Vară Herăstrău (ora 20.00) precum și, tot în aceeași zi, la Teatrul de Vară Mihai Eminescu din Parcul Național (ora 21.00), cu ocazia unui spectacol de zile mari dedicat veseliei, muzicii și comediei!

Bilete spectacol Muzica și Comedia Salvează România

  • Acces - 80 lei

Pe scenă vor urca Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Romică Țociu și Cornel Palade, Marina Voica, Silvia Dumitrescu, Raoul, Annes, Ciro de Luca, Carmen Rădulescu, Cristina Isac și Darius Alexandru.

Spectacolul de la Teatrul Herăstrău va fi prezentat de actrița Monica Davidescu, iar cel de la Teatrul Mihai Eminescu de carismatica Jeni Nicolau. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist și om de televiziune.

INFO spectacol:

Același spectacol se va ține în două locuri diferite, în aceeași seară, primul show începând de la ora 20:00, al doilea de la ora 21:00. Programul este același, iar artiștii care vor cânta în prima parte de la ora 20:00 până la ora 20:45 în Herăstrău se vor muta de la ora 21:00 la Teatrul Mihai Eminescu.

Vezi mai multe știri și materiale despre Marina VoicaMirabela DauerSilvia Dumitrescu

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE