Urmărește-ne în Social Media

world music

Muzica și Comedia Salvează România

Poster eveniment Muzica și Comedia Salvează România

Mari artiști ai scenei românești, actori de comedie și interpreţi de muzică ușoară se reunesc pe 21 iulie la Teatrul de Vară Herăstrău (ora 20.00) precum și, tot în aceeași zi, la Teatrul de Vară Mihai Eminescu din Parcul Național (ora 21.00), cu ocazia unui spectacol de zile mari dedicat veseliei, muzicii și comediei!

Bilete spectacol Muzica și Comedia Salvează România

  • Acces - 80 lei

Pe scenă vor urca Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Romică Țociu și Cornel Palade, Marina Voica, Silvia Dumitrescu, Raoul, Annes, Ciro de Luca, Carmen Rădulescu, Cristina Isac și Darius Alexandru.

Spectacolul de la Teatrul Herăstrău va fi prezentat de actrița Monica Davidescu, iar cel de la Teatrul Mihai Eminescu de carismatica Jeni Nicolau. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist și om de televiziune.

INFO spectacol:

Același spectacol se va ține în două locuri diferite, în aceeași seară, primul show începând de la ora 20:00, al doilea de la ora 21:00. Programul este același, iar artiștii care vor cânta în prima parte de la ora 20:00 până la ora 20:45 în Herăstrău se vor muta de la ora 21:00 la Teatrul Mihai Eminescu.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iulie 2020. Ref #133999

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.