Urmărește-ne în Social Media

pop

MustB

Poster eveniment MustB

MustB, una dintre cele mai iubite formații k-pop ale momentul, va concerta la Universitatea Româno - Americană - Aula Magna din București. Evenimentul va avea loc pe 26 iulie 2022.

Bilete concert MustB la București

  • Golden Pass - 300 lei - sold out
  • Selfie ticket (valabil doar cu bilet de acces) - 54,76 lei

Program:
*VENUE*
Open doors:
18:30 Category 1 - VIP
18:45 Category 2 - Hi-Touch
19:00 General Access

*SHOW*
19:45 Opening Act - dance act Midnight Pearls
20:00-21:15 Concert - MustB

*After concert*
*Meet and greet + Hi-Touch*
21:30 VIP
22:30 Hi-Touch
23:00 Selfie ticket

Taegeon, Wooyeon, Doha, Soohyun, și Sihoo au pus bazele trupei în 2019. În foarte scurt timp s-au impus în piața muzicală. Cei cinci sunt activi pe scena artistică încă din 2015 - unii ca modele, alții ca soliști sau dansatori.

MustB este o prescurtare pentru "Must Believe", mesaj pe care muzicienii vor să îl ofere grupului lor de "Muffins". "Muffins" este numele pe care îl poartă minunată bază de fani a formației. Concertul se anunță a fi cel mai important eveniment k-pop al anului în România. Se va desfășura într-un spațiu larg, în aer liber, respectând siguranța fiecărui participant. Concertul se adresează iubitorilor de muzică de toate vârstele.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iulie 2022. Ref #144842

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.