Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Music Masters Live - Jennifer Batten, Stuart Hamm și Chad Wackerman la Tribute

Raportează erori Data: joi, 26 martie 2015Ora de incepere: 19:00 Loc:
Tribute,
București
Organizator: Star Management
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Jennifer Batten, Stuart Hamm și Chad Wackerman au pus bazele unui supergrup care va susține un turneu European, cu o oprire la București. Concertul va avea loc pe data de 26 martie 2015 în Club Tribute, fiind primul eveniment din seria Music Masters Live.

UPDATE: Din cauza unor probleme familiale, bateristul Chad Wackerman a fost nevoit să părăsească turneul Batten / Hamm / Wackerman după doar trei concerte. Acesta a fost inlocuit cu Craig Blundell, un toboșar foarte apreciat din tânăra generație. Mai multe detalii aici.

Bilete Music Masters Live - Jennifer Batten, Stuart Hamm și Chad Wackerman

Biletele se vor pune în vânzare pe 14 ianuarie și au prețurile următoare:

  • între 66 și 88 lei până pe data de 25 martie (inclusiv):
    • VIP - 88 lei
    • Categoria I - 77 lei
    • Categoria II - 66 lei
  • între 77 și 110 lei în ziua concertului, la intrarea în club

Protagoniștii primului eveniment Music Masters Live

Jennifer Batten a făcut parte din mai multe trupe, dar toată lumea și-a amintește în trupa de acompaniament a lui Michael Jackson. L-a însoțit pe Regele Muzicii Pop în turneele Bad, Dangerous și HIStory. După 10 ani de colaborare cu Michael Jackson, a continuat să lucreze alături de Jeff Beck. Ca artistă solo, Jenniffer a lansat 3 albume și a scris două cărți de muzică.

Colaborator de-al lui Joe Satriani și Steve Vai, Stuart Hamm s-a impus drept unul dintre cei mai influenți basiști electrici din ultima jumătate de secol. Hamm a fost primul basist care a creat propriul Signature Model Electric Bass cu Fender dar și sunete și echipamente pentru branduri ca Hartke, Warwick, Zoom si Korg. A lansat 6 albume aclamate de critici și a primit de mai multe ori titlul de “Cel mai bun basist de rock”, respective “Cel mai bun basist de jazz” din partea multor publicații de specialitate.

Craig Blundell este un instrumentist freelancer, producător, sound designer, compozitor și profesor și un adevărat ambasador al percuției britanice. Este unul dintre muzicienii endorseri pentru Roland V-Drums și clinician international pentru brandurile Premier și Paiste. În acest moment cântă live alături de David Cross de la King Crimson și supergrupul de rock neo progresiv Frost*, fiind totodată membru al grupului Pendragon.

Acești 3 virtuozi ai instrumentelor personale au creat un nou proiect sub forma unui super grup sub titulatura Batten/Hamm/Wackerman. Concertul lor de la București va deschide seria Music Masters Live - ce va reuni evenimente cu artiști de cel mai înalt calibru din rock, jazz sau muzica clasica, performeri care au atins cel mai înalt nivel de virtuozitate cu instrumentele lor.

Vezi mai multe știri și materiale despre Chad WackermanJennifer BattenStuart Hamm

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE